20. tammikuuta 2018

Parempaa vuotta 2018!

Ihanaa vuotta 2018 ystävät ja kylänmiehet! Vuosi täällä Lohjalla on alkanut hieman uusia suuntimia elämälle hakiessa. Tällä hetkellä olen mm. vailla uutta työtä. Olen vakaasti siinä uskossa että tämä vuosi on hyvä vuosi, koska ei ihmisellä voi olla kahta sysipaskaa vuotta putkeen, eihän?

Uusi vuosi, parempi minä. Näinhän se joka vuosi alkaa. Laihdutuslupauksilla joulusuklaiden tursuillessa vyön päältä ja kiristäviä urheiluliivejä päälle kiskoessa. Omaan alkuvuoteeni otin avuksi Alku.fi valmennuksen. Puhdasta, kasvispitoista ja maukasta ruokaa hyvällä fiiliksellä, siinäpä se tuo valmennus tiivistettynä. Ei kovia reenimääriä, mitään ihmeellistä kikkailua tai hankalia grammalleen punnituksia. Viikon verran olen nyt syönyt suunnilleen ohjeiden mukaan ja fiilistellyt uusia reseptejä, huomannut nauttivani ruuanlaitosta ja olo on mitä loistavin! Virkeä ja ei niin kulahtanut.

Joulupukki toi muuten testattavaksi Biorionin biotiininappeja, shampoota sekä hoitsikkaa - innolla odotan vaikutuksia. Oletteko te kokeilleet näitä? Ai niin, ja mitä hiuksiin tulee, oman hiusvärin takaisinkasvatusprojetki loppui, aasin selkä katkesi! Kävin leikkauttamassa reuhkan ja ottamassa muutaman hyvin hillityn vaalean raidan päähän vain saadakseni vähän skarpimman ulkonäön ja piristääkseni itseäni. Ei se väärin ole. Hyvin luonnollinen on tämä hiuspehko edelleen!

Uusi vuosi, paremmat kujeet.

#alkuvalmennus
#alkuruokaa
#biorion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!