22. tammikuuta 2018

Lisää kasviksia ruokavalioon - helposti!
Se että pitäisi vetää kurkkua, tomaattia tai jäävuorisalaattia puoli kiloa päivässä ei houkuttele mua yhtään, lähinnä ällöttää koko ajatus. Jos mä mielin syödä kasviksia paljon - ne on pakko saada hukattua suoraan ruokaan.

Kerroinkin jo lähteneeni mukaan Alku.fi valmennukseen ja olen niin onnellinen saamistani uusista kasvispainotteisista (sekä täysin vegaanisista) ruokaohjeista. Olen syönyt menneen viikon aikana varmasti enemmän kasviksia kuin menneeseen kuukauteen yhteensä.

Olen kokeillut kesäkurpitsaa raastettuna pastaksi (meni miehelle ihan täydestä, rupesi lappamaan suuhun ja kun kysyin haluaisiko jotain hiilaria annokseensa niin ihmetteli kun "onhan tässä tätä pastaa"), cashewpestoa, myskikurpitsakeittoa.. Mielettömän hyviä ja kertakaikkisen ravitsevia ruokia! Onhan sillä nyt jo mieleenkin suuri vaikutus onko edessä kultaisen keltaisena hohtava kasviskeitto vai harmaa jauheliha kuivahtaneella pastalla! Ainakin minulle sillä on vaikutusta.

Joten sinä joka haluat syödä enemmän kasviksia, tee siitä helppoa. Survo jauhelihakastike täyteen porkkanaa, papuja, kesäkurpitsaa, paprikaa ja tomaatteja. Korvaa pasta kukkakaalimuusilla, kokeile uusia kasvissosekeittoja, valmista kanalle riisin sijasta kaveriksi uunijuureksia.. onhan näitä tapoja!

Mars kauppaan ja HeVi haltuun!

#alkuruokaa
#puolikiloapäivässä

2 kommenttia:

  1. Hei! Luin kertarysäyksellä kaikki postaukset, täähän on kiva blogi, tykkään! Elikkäs yksi lukija ilmoittautuu nyt! :)

    VastaaPoista

Ajatuksia? Sana on vapaa!