4. joulukuuta 2017

15 asiaa joita aikuisella naisella ei tulisi olla kotona

Blogeissa kiertää "15 asiaa joita meillä aikuisilla naisilla ei tulisi kotona olla" lista jonka läpi käytyään voi jokainen tuntea itsensä keskenkasvuiseksi, huonoksi ihmiseksi.

1. FUTON - Miehellä oli poikamiesboksissaan, olin ihan myyty siitä niin kauan kunnes pistettiin hynttyyt yhteen ja piti oikeasti alkaa nukkumaan sillä. Vaihtoon meni. 

2. VÄLIAIKAISET HUONEKALUT - Mulle kaikki sisustukseen liittyvä on väliaikaista. Ehkä jos saan joskus ostettua Vitran Lounge nojatuolin ja rahin niin pidän ne mukanani hamaan tappiin saakka, mutta muuten.. en tykkää sanasta "pysyvä".


3. TV-TASO - Löytyy! IKEA BESTÅ hyllyjä 5 kappaletta vierekkäin. Toimii olohuoneen säilytyskalusteena. En tiedä mitä tällä tarkoitetaan - pitäisikö tv olla lattialla tai seinässä kiinni? Sekä on ainoa hyväksyttävä tapa aikuisen naisen kodissa? Pyh sanon minä. 

4. TAIDEJULISTEET ILMAN KEHYKSIÄ - En harrasta taidejulisteita. Haluaisin kyllä harrastaa. Ja kun ostan kunnon taidetta, niihin tulee kunnon kehykset. Onhan meillä Deseniolta hankittuja kuvia mutta en suoranaisesti pidä niitä taiteena.


5. JALALLISET LOISTELAMPUT - Loistelamppu jalalla? Jalkalamppu jonka päässä tököttää polttimo ilman varjostinta..? Vai tarkoitetaanko tällä nyt niitä jossain vaiheessa muotia olleita tekstiilijohtoja joiden päässä oli joku hieman erikoisempi polttimo. No oli miten oli, ei ole.. enää.

6. POSTIMERKIN KOKOISET MATOT - Ei ole. Makuuhuone on niin pieni että siellä kyllä toimis ihan vaan postimerkin kokoiset matot, ei siinä..


7. HALVAT LAKANAT - On meillä kaapissa muutamat henkkamaukan lakanat, jotka muuten hintaansa nähden on ihan ok. Kaapista löytyy myös Marimekon lakanoita ja uudet Familonin Percale lakanat. Ajattelin pistää halvimmasta päästä lakanat vaihtoon. Sänky on tila johon haluan panostaa. 

8. PETAAMATON SÄNKY - Melkein aina. Nyt olen kylläkin kunnostautunut asiassa koska edellinen vastaus ^

9. MUOVIASTIAT - UGH ei! 

10. RIHKAMAKEHYKSET - IKEA kehyksiä on kaikki mitä tästä talosta löytyy. Eikä niissä ole mitään vikaa!


11. AKSENTTISEINÄT - Keittiössä ja eteisessä on harmaat seinät. 

12. OPISKELUAJAN SEIKKAILUIDEN SHOTTILASIT - Me vedettiin halpoja shotteja klubikortilla Kharmassa opiskeluaikoina, ei niitä laseja ollu kyllä tarve kotiin raahata..

13. TYHJÄ TAKANREUNUS TAI KIRJAHYLLY - Olispa takka!

14. TEKOKUKAT JA KASVIT - Varastossa on muutama söpö yksittäinen tekokukka. Ostin ne yhtenä kesänä parvekkeelle kun ei ollut aikaa istuttaa mitään aitoa.


15. SOHVAN MUKANA TULLEET KORISTETYYNYT - Ostat sohvan, siinä on aika usein tyynyjä mukana. Roskiinko ne pitäis heittää? Kuka älykääpiö tän koko jutun keksi?

Aika höpöhöpöä oli kyllä nyt tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!