25. marraskuuta 2017

Pari tapaa käyttää pullonavaajaa
Halusin joskus perustaa blogin kaikille naisille, sellaisen supernaisten vinkkiblogin jossa tee-se-itse hengessä opettaisin teitä kaikkia käyttämään työkaluja ja vinkata mitkä kaikki työkalut voi korvata pinseteillä, asentamaan itse omat kattovalaisimenne, jakaisin autotietoutta jne.. kaikkia sellaisia asioita joiden kohdalla monesti kuulee naisen suusta lauseen "tähän tarvitaan mies".

Tästä blogista tulikin tällainen lifestylesekamelska, joten laitoin tunnisteen "niksikorneri, jonka alle alan kokoamaan arkea helpottavaa tietoutta. Älkää kuitenkaan odottako mitään insinööritason lätinää!

Sarjan ensimmäinen osa! Muutama tapa käyttää viinipullonavaajaa. Kynttilät tuli poltettua luvattoman loppuun, miten tyngän saa ulos kuopastaa? Samalla tavalla kun avaat viinipullon! Iske kierre kiinni kynttilään ja ala pyörittää kynttilänjalkaa. Kynttiläntynkä nousee näppärästi kuopastaan.

.. ja bonuksena. Auto odottaa pihassa, vyö kaipaa uutta reikää eikä nahkapaskaa* missään. Saksilla saat hirvittävän rumaa jälkeä aikaiseksi, ja nyt on jo kiire! Ahaa, tuhosit juuri pullon punkkua ja avaaja lojuu pöydällä. Iske jälleen kierre vyöhön ja ala pyörittää. Menee nätisti vyöstä läpi jättäen siistin jäljen. Nappaa avaaja laukkuun lähtiessä, et voi koskaan tietää mihin kaikkeen siitä on!

*piti kysyä mieheltä ja googlelta "mikä se väline on millä reijitetään vyötä. Se on nahkapaska. Ei hemmetti! Tähän joku todella hämmästynyt emoji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!