30. marraskuuta 2017

Marraskuun lempparit

Tein muutaman killeriostoksen, niinkuin aika moni muukin varmasti viime perjantaina.. Nämä on ollu sellasia tavaroita mitkä on vain odottaneet sitä oikeaa hetkeä ostaa, ja mikäs sen parempi kuin hirmuisen hyvät alennukset. Kieltämättä tunsin pienen piston sydämessäni klikkaillessani hullunlailla mustana perjantaina "tilaa" nappeja eri nettikaupoissa, mutta on se kyllä niin että jos mun on mahdollista säästää -35% 70€ pussilakanasetistä, todellakin sen hyödynnän, oli mikä tahansa perjantai tai vaikka kuinka kuiskisi pieni enkeli korvaan että "ole tämän kaiken hullutuksen yläpuolella". No en ollut.

Kaiken hullutuksen yläpuolella olemisen sijaan mulla on uudet Ten Pointsin nahkakengät joilla tulen kävelemään kuuhun ja takaisin, sekä erittäin laadukkaat Finlayson Percale pussilakanat. Postissa tulossa vielä muutamat ihanat uudet Sigman meikkisiveltimet ja joitain joululahjaksi ostettuja juttuja.

Marraskuu on ollut aika nuiva kaikin puolin. Suuresti piristää mieltä nämä uudet tavarat joita tuli tilattua. Suoraan tämän kuukauden lemppareihin!

Eläköön harkittu ja todella tarpeeseen tuleva materia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!