13. marraskuuta 2017

Kodin ilmankostutin - osa 2
Kirjoitin aikaisemmin Oskarista, tuosta ns kauniin ulkomuodon omaavasta, design voittaja huoneilmankosteuttajasta. Oskari oli aika kelvoton kaveri, niinkuin vähän jo ostovaiheessa epäilin. Moni kakku päältä kaunis. Kuulkaas kun huomeilman kosteutuksessa tärkeä asia on se, että laite kuumentaa veden ja ulos pöhisevä höyry on kuumaa!  Oskari ei tätä tehnyt joten vein sen takaisin kauppaan ja kävelin toiseen kauppaan.

Myyjälle esitin viksuna että "missä niitä Bauereita on".. Tietysti tarkoitin Beurereita. Beurerilla on suht edukas ilmankostutin josta höyry tosiaan tulee kuumana ulos ja se on näin ollen terveellisempi vaihtoehto, verrattuna kylmähöyryyn.

Beurer tekee huoneilmasta nopeasti miellyttävämpää hengittää. Rakastan tuota silmin nähtävää, kostean kuumaa höyryä! Meillä Lohjalla on järjettömän kalkkinen vesi ja se todella näkyy ilmankostuttimessakin. Tein sille juuri perusteellisen puhdistuksen, ja harkitsen vakavasti laitteeseen lisäosana ostettavan kalkinsuodattimen hankkimista.. kalkki oli jo tehokkaasti vallannut alaa noin viikon epäsäännöllisen käytön aikana.

Oskaria en voi suositella, mutta tätä Motonetistä ostamaani varsin edukasta Beurer LB88 kostutinta voin lämpimästi suositella!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä ja tämä Beurerkin on miellyttävän näköinen ulkonäöltään! Minäkään en perusta noista kylmähöyrykostuttimista, tuntuu etteivät ne nosta huoneilman kosteutta eikä kosteusmittarikaan niihin oikein reagoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nauratti kun sullekkin kirjoitin että uusi on "Bauer".. haha. On todella ero kun yöllä ja päivällä, tällä ja sillä valkosella Oskarilla! Ja se Oskari oli vielä kalliimpi..

      Poista

Ajatuksia? Sana on vapaa!