2. marraskuuta 2017

Auttaisiko ilmankostutin?
Mikä on kun aamulla herää nenä tukossa ja silmät kuivana kun sahara? No ei tarvinnu kauan mietiskellä ja laskea 1+1 - ulkona laskeneet asteet ja sisällä huutava koneellinen ilmanvaihto. Kaikennäkösistä vaivoista sitä pitääkin ihmisten kärsiä. Eipä taidettu aivastella 100v sitten hajuvesille ja pesuaineille, oltu sairastuttu huonosta sisäilmasta kun talot oli rakennettu päin persettä, saatika käyty Gigantista ostamassa liian tehokkaan ilmanvaihdon aiheuttamaan kuivaan sisäilmaan ilmankostutinta. Taas tekis mieli kysyä ja miettiä että oliko ennen paremmin? 

No ei auta nurina, kipinkapin Giganttiin ja Oskarin kanssa kotiin. Oskari, koko nimeltään Stadler From Oskar saa toivottavasti meidän pienen makuuhuoneen kosteustasapainon hieman parempaan jamaan ja huomenna herään aamulla ilman tukkoista hiekkapaperifiilistä. 

Saas nähdä.. Palaan asiaan.


2 kommenttia:

  1. Kun käyttökokemusta on kertynyt, kiinnostaa kuulla lisää Oskarista! :) Meidän ilmankostutin kun on iänikuisen vanha ja harkinnassa on ollut uusi, ja tuo ainakin näyttäisi tyylikkäältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Oskari lähtee takasin, myyjien kanssa vähän jo mietittiin tuota kun tuo on tosiaan kylmää höyryä mitä päästää. Ei ollut yhtään kiva pienessä makuuhuoneessa (tai olohuoneessakaan) kun kylmä viima vaan käy. Löysin Motonetistä Bauerin LB 88 ilmankostuttimen josta tulee höyry lämpimänä - eli se on myös terveellisempi vaihtoehto. Lähden hakemaan sitä :D

      Poista

Ajatuksia? Sana on vapaa!