10. lokakuuta 2017

Pienestä onnellinen

Facebookissa kiertää sellainen "ota 7 päivänä kuva asiasta joka tekee sinut onnelliseksi" haaste. Nakki napsahti eilen itselle ja mietin että no mitään hirveän kummallista ja "wautsiwau" juttujahan mä en tässä touhuile että tuleepa tylsät kuvat.

Mutta perkele, pitäkää wautsiwaunne, onni on mulle niin pieniä asioita! Tänään lähdin tuohon keskustaan postiin pakettia kiikuttamaan. En edes vilkassu ulos kun olin jo päättänyt jättää auton parkkiin ja mennä pyörällä. Trikoota jalkaan, kypärä päähän ja menoks. Ovi auki ja tajuan että vettä tulee kun esterin ahterista, vaakatasoon ja niin kylmänä että hieman jo jäin katsomaan että onko se räntää! Pyöräily on ollu aina mun juttu, mutta kyllä se on vaan entistä siistimpää tehdä vähän kyseenalaisessa säässä. Olin aivan fiiliksissä kun pääsin takasin kotiin, pyörä aivan kurassa ja liassa, naama vettä valuen - vaatteista puhumattakaan!

Siinä oli tämän päivän onnellisuusasia. Ei onneen tarvita shampanjaa, miljoonia euroja ja palmuja. Ihan polkupyörä ja gore-tex takki riittää! Mistähän se onni löytyy huomenna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!