25. lokakuuta 2017

Jenny+ KehovihaPääsin katsomaan etukäteen uuden Jenny+ dokkarisarjan ensimmäisen jakson.. ja nyt tulee se hetki etten tiedä mitä kirjoittaisin. Olen sanaton. Onnellinen, tippa linssissä ja sanaton. Sain katsottavaksi ehkä parasta mitä mistään tuutista on tullut pitkään aikaan! Jakso on ravisteleva, ajatuksia ja tunteita herättävä. Raaka ja paljas. 

Kohdassa 16:10 "-Mä oon oikeesti tuhlannu melkein koko mun tiedostavan elämäni siihen että mä oon yrittäny olla jonkun mielestä haluttava". Siinäpä se. Niin tyhjentävä lause että mulla loppuu oikeasti nyt sanat.  Odotan kovasti keskusteluja joita Jenny+ dokkarisarja herättää. Toivon todella että te kaikki siellä ruutujen äärillä uskallatte lähteä tähän keskusteluun ja aiheeseen mukaan!

Tässä  hieman jo niitä omia ajatuksiani - motivaatiokuvat vie motivaation. Kirjoitin jutun heti katsottuani ensimmäisen kerran tuon Jenny+ Kehoviha jakson.


Jenny+ Kehoviha -jakso on katsottavissa virallisesti ennakkoon 27.10. YLE Areenassa ja TV2 esittää sen maanantaina 30.10.2017 klo 21. 

#vaakakapina
#jennyplus
#lupanäkyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!