21. syyskuuta 2017

InspiraatiopulaParasta elämässä on projektit. Yleensä sellaiset sisustukseen liittyvät. Nyt olis vuorossa makuuhuoneemme, missä the taika happens, tiedättehän. Menin ja myin sängyn, ja nyt istuskelen täällä lattian rajassa miettien ja vähän häveten että mitä hittoa mä nyt teen! Myin mieheltä sängyn alta enkä ole vielä edes ehtinyt saamaan inspiraatiota uudesta sängystä, saatikka seinän väristä.. puhumattakaan säilytysratkaisuista! Hirveä tunne se kun ei tiedä mitä haluaa. Tätä tunnetta olen aina vihannut ja se pätee jokaiseen elämän osa-alueeseen.

Näissä vähän uudemmissa taloissa on se ongelma että makuuhuoneet tuppaa olemaan auttamatta liian pieniä. Oletteko törmänneet samaan? Meidän makkariin mahtuu sänky tasan yksin päin, eli keskelle lattiaa. Hemmetin ärsyttävää. Heikompina hetkinä kun olen kaivannut tilaa ympärilleni olen ajatellut räjäyttää nuo vaatekaapit kuuseen ja siten hankkia tilaa sängyn ympärille. Ei ehkä viisas idea. Mietin, että ehkä haetaan Ikealta koivuinen GJÖRA tolppasänky ja nuo yhdellä seinällä olevat BESTÅ kaapit hukkaan jonnekin muualle. Minä en makuuhuoneeseen muuta kaipaisi kun sängyn ja ehkä jonkun penkin, ja toki yöpöydät. Ukkoparalla ole sitäkään.

Palaan vielä aiheeseen!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä sänkysuunnitelmat! Mut vitsi, miten ihanat lattiat teillä on, itsellä vaan haaveissa tuollaiset <3 Ehkä sitten joskus, kun on oma asunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia <3 :) Se on ehkä parasta omassa kodissa että voi todella maalata ja rempata milloin haluaa, mitä haluaa! Nyt tekis mieli kokeilla jotain ihanaa sinistä tänne seiniin, tiedän että siihen kyllästyy ehkä pian mutta ainahan sen saa sitten maalattua joksikin muuksi. Pinta-ala ei "onneks" ole niin iso..

   Ootteko te kattellu omaa kotia, onko kaamee kotikuume?? :)

   Poista
  2. Oii kuulostaa hyvältä! Ja näin maalarin tyttärenä voin todellakin kompata, että maalaa vaan, se on niin helppo maalata sit joskus pois ;)

   Kotikuume on aivan jääääätävä, mutta asuntosäästö vielä ihan aluillaan. Saadaan asua nykyisessä kämpässä vielä n. 3 vuotta, toivottavasti siinä ajassa pysyy työtilanne sellaisena, että säästämään pystyy :)

   Poista
  3. Te voitte nyt ihan rauhassa miettiä sit millasen kodin haluatte ja mistä. Kaikessa on puolensa, myös vuokralla asumisessa, siitäkin kannattaa vaan nauttia. Sen verran on helppoa ja huoletonta :D

   Poista

Ajatuksia? Sana on vapaa!