21. heinäkuuta 2017

Keittiön uudet vetimet

Sain "kärsimysrahaa" taannoisesta hammaslääkärikäynnistä jossa lääkäri onnistui tosiaan saamaan puolet päästäni täyteen ilmaa väärin ruiskutetun puudutusaineen seurauksena. Ilmoitin asiasta jokaiselle taholle mihin vain keksin, koko homma oli niin suuri lääkäreiden epäonnistumisen surunäytelmä että pakkohan mun oli asiasta raportoida.

Kivusta ja särystä tuli korvaukset ja ajattelin osan laittaa keittiön piristämiseen. En oikein tuosta rosterista niin välitä, joten piristin keittiön ilmettä vaihtamalla vetimet valkoisiin. Idean sain aikanaan ihanasta Lainahöyhenissä blogista. Valkoisen oven kanssa valkoinen vedin näyttää mielestäni tosi kivalta!

Vapaapäivän aamu oli mukava aloittaa Lappeenrannan reissulta ostetulla Pusupuistokahvilla. Outo ilmiö nimeltä aurinko vallitsi aamun ulkona joten kahvin jälkeen kiikutin suplaudan autoon (kevyesti ketuttaa että 320cm pitkä lauta jää ainoastaan 5cm kiinni ettei menis kokonaan autoon ja kontti kiinni) ja suuntasin järvelle lillumaan. Laitoin Linkin Parkkia soimaan ja annoin aaltojen kuljettaa.

RIP.

#beslagdesing
#talooncom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!