13. toukokuuta 2017

6 hämmentävää kuvaa puhelimen kamerarullastaJos blogilla vaan voi olla hyvä nimi niin se on ehkä tuo Tiia Rantasen "Mua lemmitkö vielä, Kustaa?". Törmäsin tähän ensimmäistä kertaa vasta jokunen kuukausi sitten kun pohdiskelin nimeä omalle blogilleni ja hain inspiraatiota. Nyt hänellä oli blogissaan jälleen mainio juttu, 12 hämmentävää kuvaa puhelimen kamerarullasta.

Iski suuri mielenkiinto oman puhelimen syövereihin, sekaviin syövereihin. Olen tehokas poistamaan kuvia mutta ongelma on siinä että en ole ihan kartalla mitä puhelin synkkaa ja minne. Tuntuu että 3 kertaa poistetut kuvat tulee takaisin ja ne joita joskus etsin ei olekaan enää puhelimessa. En uskalla edes ajatella missä kaikkialla mun kuvavirta on synkkaantuneena ja taltioituna. Yllä kuitenkin ne kyseenalaisimmat jotka selkeästi kertovat puhelimen omistajan uskomattomasta huumorintajusta, eikö? Toisiksi alimmasta kuvasta tekee mieli jotain mainita, sen verran hämmentää se itseäkin edelleen. Ambulanssimatkasta ja sairaalareissusta kiitän julkista hammashoitoa, ei kiitos enää koskaan. Ja sitä ylemmän kuvan ymmärtää jos ymmärtää.

Haastan kaikki mukaan hauskuuttamaan itseään kaivelemalla oman puhelimen kuvaparhaimmistoa ja jakamaan sitä sosiaalisessa mediassa! Olisipa mahtavaa jos jakaisitte jotain hupia vaikka Instagramissa kera #mesuperwoman !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!