24. huhtikuuta 2017

Kaikille oman elämänsä supernaisille


Tämä blogi tuli nyt kaapista ulos.

Tähän alkuun on hyvä tehdä pieni selonteko, jos esittelystäni saa kuvan että vihaan miehiä tai muuta omituista..

Minullakin on kyllä mies. Ihana, huolehtiva mies joka saattaisi vaikka hypätä laivan kannelta mun perässä mereen, jos tarve vaatisi. Luultavasti kuitenkin heittäisi ensin pelastusrenkaan ja soittaisi 112. Mutta on kuitenkin maailman paras mies, varmasti. Hän ei kuitenkaan ole mun elämässä koska jonkun pitää laittaa kattolamput, tehdä lumityöt, viedä auto huoltoon tai käyttää ruuvimeisseliä. 

Miehiä tarvitaan tässä maailmassa varmasti moneenkin asiaan.. kuten.. hmm. Nyt pitää ihan miettiä? Niin no, lisääntymiseen. Tai en ole kyllä ihan varma nykymaailman tilasta, tarvitaanko sitä miestä enää edes niiden pienten nopeiden kavereiden vuoksi, vai joko niitäkin tulostetaan 3D tulostimella?Nyt kun oikein miettimällä mietin niin ehkä miehiä tarvitaan myös palomiehiksi, koska ovat vähän ruumiinrakenteeltaan parempia täyttämään isoja haalareita ja kypäriä. On toki myös Minna Pajulahti, mutta naiset, ihan kaikkea ei työn vuoksi pidä tehdä. Annetaan miesten hoitaa hommat makkarissa ja heilutella letkujaan kun palaa, mutta kaikki muu.. me voidaan tehdä myös itse. Vihaan lausetta "tähän tarvitaan mies" Naiset, unohtakaa tollanen paskapuhe!

Kertokaa jos keksitte mihin muuhun miehiä tarvitaan kun peiton alle ja letkun jatkeeksi? Sillä välin mä ja Makita kiristetään ovien lukot. Ei tähän miestä tarvita!

tee se ihan itse -terveisin, SuperB.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!