29. huhtikuuta 2017

Oi jospa nyt olisi paljon manii jossakin biitsillä kaukana täältä me mojitot kädessä relattaisiin
Tollanen suurperheen liitutauluviikkokalenteri pitäis väsätä, vaikka ei tässä taloudessa asu kun kaks aikuista ihmistä. Kauhulla mietin miten ikinä pystyisin pyörittämään arkea johon kuuluisi vaikka lapsi tai kaks. Minä kun en pysy perässä edes yhden ihmisen, mieheni, tekemisistä. Jos mulla olisi lapsi, sillä olis aina uintipäivänä sukset mukana ja hiihtopäivänä speedot, se on varma.

Tätä toivottomuutta yritetään nyt korjata kirjailemalla menot tuohon seinämään, ei tarvitse ihmetellä mihin se ukko on hairahtunu kun kello on jo 19.45 eikä sitä näy kotiin. Kun enhän mä muista että se on kertonut jo neljästi olevansa Helsingissä koko päivän. Mahdotonta.

En tiedä mistä johtuu tällänen omassa elämässä vallitseva täysi kaaos. Autossa soi radiokanava nimeltä Sputnik kun olen niin pitkät päällä etten tajua vaihtaa kanavaa, kotiin tullessa tavarat tippuilee eteisestä keittiöön tasasena kaaoksena jota sitten seuraavana aamulla paniikissa keräillään takaisin.. avaimet.. puhelin.. laukku.. hanskat.. Ruokavaliosta puuttuu ne saamarin kasvikset ja mieli halajaa yhä useammin McDonaldsin autokaistalle vaikka mä inhoan McDonaldsia! En tiedä mistä tätä vyyhtiä lähtisin purkamaan. Ehkä sisustan toimivamman eteisen, hankin paremman patjan että saisin edes nukuttua ja jospa sitten olisi voimia vaihtaa autossa kanava jonka kieltä ymmärrän ja pilkkoa kasviksia lautaselle.

Vai että vielä lapsia?

#arki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Sana on vapaa!