27. huhtikuuta 2017

Jos metsään haluat mennä nyt sä takuulla yllätyt
Metsästä ja retkeilystä on tullut muotia. Selkeästi. Kerrankin voin sanoa kannattavani ja seuraavani tätä muoti-ilmiötä täysin!

Mutta kun asiaa yhtään enempää miettii, se on todella surullista tämä tällainen trendi! Jos poika tunkee kätensä susiaitaukseen tietämättä että se on kyllä todella tyhmää ja on trendikästä kertoa käyneensä metsässä paistamassa makkaraa, ollaan mielestäni todella heikoilla kantimilla mitä tulee luontoon ja sen ymmärrykseen.

Olen onnekas koska olen päässyt lapsena vanhempien kanssa metsään ja saanut muutenkin hyvin maanläheisen ja tee se itse henkisen kasvatuksen. On käyty sienessä, tehty nuotio ja paistettu makkaraa.. eikä muuten ollu trendikästä sillon se! Se oli ajanvietettä, fiksua ajanvietettä, perheen yhteistä aikaa ja oppia kuinka metsässä ollaan ja liikutaan. Se ei ollut hienoja vaellushousuja ja teleskooppimakkaratikkuja, ei älypuhelimella otettuja valokuvia todisteeksi että me oltiin metsässä, ei trendikästä blogikirjoitusta kuinka "ollaan niin erähenkisiä" koska se oli muotia. 

Toisaalta taas, ihan sama mikä ihmiset saa palaamaan takaisin luontoon miettimään ja tutustumaan, ymmärtämään sitä. Oli se sitten muoti-ilmiö, blogikirjoitus, halu kuulua joukkoon tai mitä tahansa. I'm in! Mennään metsään!

Tässä vielä lisää hyvää luettavaa asian tiimoilta, tai no vähän vierestä:

#metsä
#freshair

2 kommenttia:

  1. Minä, Rokka ja Dexter voitas lähteä sun kanssa joskus ulkoilemaan! ��

    VastaaPoista

Ajatuksia? Sana on vapaa!